VI SØRGER FOR BESKYTTELSE TIL DIN BIL

HELE ÅRET RUNDT – I ALT SLAGS VEJR

UNDERVOGNSBEHANDLING AF DIN BIL

Overvejer du at få udført en undervognsbehandling af din bil? Så kan vi hos Dinitrol Næstved hjælpe dig. Vi er specialister i rustbeskyttelse og rustbehandling.

Vi har samlet en oversigt over nogle af de mest hyppige spørgsmål, der er om undervognsbehandling, så du kan blive klogere på, om det er den rette behandling for din bil. Har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvorfor er en undervognsbehandling nødvendig?

En undervognsbehandling øger ikke blot bilens sikkerhed ved at beskytte bilens mekaniske dele, men også dens prisværdi, hvis man senere skulle være interesseret i at sælge den. Det er forskelligt, hvilken behandling bilen skal have afhængigt af, hvilken tilstand den er i, og hvor gammel den er. Eksempelvis behandles ældre biler med olie, hvorimod nyere behandles med voks. Hvor længe behandlingen er effektiv, afhænger af dens stand.

Uanset hvilken situation din bil befinder sig i, er vi klar til at rådgive og finde den bedste løsning. Hos Dinitrol Næstved har du altid mulighed for at få en professionel undervognsbehandling, og vi er specialister inden for blandt andet​ rusttjek. Sidstnævnte tilbyder vi endda gratis.

Hvis du har nogle spørgsmål til behandlingen af din bil, anbefaler vi, at du kommer forbi vores værksted i Næstved på adressen Brolæggervænget 4. Vi tjekker din bil og rådgiver dig om, hvad du bør gøre i fremtiden for at passe godt på den.

Hvor ofte skal bilen undervognsbehandles?

Fra ny af har din bil brug for en undervognsbehandling omtrent hvert 2. år, men behovet stiger i takt med, at bilen ældes. En af de vigtigste grunde til at lade bilen gennemgå en undervognsbehandling er, at fugt, som for eksempel regn eller sne, med tiden ødelægger overfladen på undervognen, og dermed gør den sårbar over for rust. Det er vigtigt at sikre sig mod rust i undervognen via en professionel behandling hos Dinitrol Næstved.

Hvad koster en undervognsbehandling?

Vores priser på en undervognsbehandling afhænger af, hvilken behandling din bil skal have, hvordan dens tilstand er, og hvor gammel bilen er. Vi tilbyder dog altid en grundig behandling til en billig pris, og når du booker din tid online, kan du tilmed spare 10 % af prisen.

Book tid til undervognsbehandling og spar 10%

Når du bestiller tid til en rustbeskyttende undervognsbehandling online, sparer du 10 % på behandlingen. Du skal blot indtaste din bils model og årgang, så modtager du prisen og kan se, hvor meget du sparer med det samme.


Kontakt os i dag og hør mere

Hvis din bil har brug for en undervognsbehandling, så står vi klar til at hjælpe. Alle biler har bedst af at få regelmæssige undervognsbehandlinger, og uanset hvad rådgiver vi dig til, hvad din bil bedst er tjent med. Hvis du er i tvivl, kan du altid få et gratis rusttjek, hvorefter vi kan rådgive dig.

Ellers er du velkommen til at kontakte os på telefon​ 55 76 09 61​ eller ​mail@dinitrol-naestved.dk for at høre mere eller for at indhente et tilbud.

 • GOD SERVICE!

  Jeg har fået ordnet min bil flere gange hos DCN og især deres rusttjek er noget jeg vil anbefale til andre.
  Julie Hartmann
 • Kanon god samarbejdspartner

  De er altid smilende og glade når de kommer og henter biler for os,
  hos Niels Petersen Automobiler.

  Der er ikke en finger at sætte på deres arbejde!

  Mikael Christensen


Brolæggervænget 4
4700
Næstved

Rutevejledning


ÅBNINGSTIDER

Man - Tors: 7.30 - 16.00
Fre: 7.30 - 14.00