VI SØRGER FOR BESKYTTELSE TIL DIN BIL

HELE ÅRET RUNDT – I ALT SLAGS VEJR

GRATIS RUSTTJEK – FORLÆNG BILENS LEVETID OG KØR SIKKERT

Forlæng bilens levetid og kør sikkert

Hos Dinitrol Næstved kan du komme forbi til et grundigt rusttjek – helt gratis. Vi er alle bekendt med rust og ved, hvad det kan gøre ved biler såvel som cykler og andet i jern, stål eller metal. Når bilens karosseri og mekaniske dele bliver ramt af rust, gør det bilen en del mere usikker at køre i, og samtidig falder bilen i værdi. Det bedste, du kan gøre for din bil, er derfor at handle i god tid og sende den af sted til et rusttjek.

Rusttjek uden tidsbestilling

Du behøver ikke at bestille tid til et gratis rusttjek. Du skal blot komme ind med din bil på adressen Brolæggervænget 4, Næstved. Vi står altid klar til at tjekke alle kroge af din bil for rust uden nogen yderligere krav eller forpligtigelser.

Det samme gælder, hvis du tidligere har fået en rustbehandling hos os og samtidig har fået besked om, at det måske er ved at være tid igen. Også her udfører vi rusttjekket gratis uden nogen krav om en efterfølgende behandling.

Det danske fugtige klima fremmer rust

Biler i Danmark er specielt udsat for faren ved rust grundet det fugtige klima. Det betyder også, at selv nye biler kan blive ramt af rust. Et af de store problemer er, at der er meget rust, som man ikke kan se. Nyere biler har ofte plastplader placeret under bilen med det formål at gøre den mere energibesparende.

Her kan der ophobe sig både fugt og skidt. Dette resulterer i, at rusten opstår i forskellige hulrum og andre skjulte steder på bilen. Derfor er det vigtigt, uanset om man har en helt ny eller en ældre bil, at få foretaget et rusttjek regelmæssigt.

Få en påmindelse om at booke tid til et gratis rusttjek

Hos Dinitrol Næstved sender vi, to år efter din bil er blevet behandlet, en besked ud, der minder dig om, at det er tid til et nyt rusttjek. Tjekket er altid gratis, og du kan med sikkerhed, og i god tid, få at vide, om din bil trænger til en ny behandling. På denne måde sørger vi for, at der altid er styr på din bil.


Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du vil sikre din bil mod rust, anbefaler vi, at du kommer forbi vores adresse hurtigst muligt. Vi foretager et gratis rusttjek og rådgiver dig til, hvordan du bedst passer på din bil. Hvis du har yderligere spørgsmål omkring et gratis rusttjek, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 55 76 09 61 eller skriv en e-mail til mail@dinitrol-naestved.dk for at høre mere.

 • GOD SERVICE!

  Jeg har fået ordnet min bil flere gange hos DCN og især deres rusttjek er noget jeg vil anbefale til andre.
  Julie Hartmann
 • Kanon god samarbejdspartner

  De er altid smilende og glade når de kommer og henter biler for os,
  hos Niels Petersen Automobiler.

  Der er ikke en finger at sætte på deres arbejde!

  Mikael Christensen


Brolæggervænget 4
4700
Næstved

Rutevejledning


ÅBNINGSTIDER

Man - Tors: 7.30 - 16.00
Fre: 7.30 - 14.00