Vi sørger for beskyttelse til din bil

hele året rundt - i alt slags vejr

dinitrol-naestveddinitrol-naestved

Priser

Prisliste

Dinitrol Center Næstved har samlet en oversigt over priser på diverse forskellige bilmodeller, så du kan finde nøjagtige priser på de behandlinger, der passer til dit køretøj. Befinder du dig i området nær Næstved, og synes du, at bilen trænger til et besøg hos mekanikeren, står vi klar til at hjælpe dig.

SE DIN PRIS HER

Gør-det-selv

Vi forhandler en række gør-det-selv produkter som supplement til den egentlige Dinitrol behandling.

Her kan du læse om produkter, der passer til netop dit behov:

DINITROL 1000

Tyndt penetrerende og vandfortrængende voksbaseret produkt til behandling af alle bilens hulrum, samt bilens udvendige vognbund.

Rustne overflader forbehandles med DINITROL ML. Udvendig vognbund efterbehandles med DINITROL METALLIC.

DINITROL 485

Hurtigtørrende transparent, langvarig rustbeskyttelse, der efterlader en tør film. Overfladen skal være ren, tør og fedtfri. Temperaturen på produkt og emne bør ikke være under +15c.

DINITROL METALLIC

Bronzefarvet lyddæmpende slidlagsprodukt til udvendig vognbund, hjulkasser o.l. Emnet skal forbehandles med DINITROL ML eller 1000.

DINITROL COMBI WAX 77B

Et kombi-produkt til rustbeskyttelse af udvendige overflader, under måtter, i bagagerum, udvendig vognbund, i motorrum (ikke på selve motoren) o.l.
Danner en støvtør og klæbefri overflade. Rustne overflader forbehandles med DINITROL ML.

DINITROL ML

Oliebaseret tyndt penetrerende rustbeskyttelsesprodukt med stor indtrængningsevne. Bibeholder en fedtet overflade. Anvendes til hulrum og undevogn. Specielt velegnet til ældre biler og rustne overflader.