VI SØRGER FOR BESKYTTELSE TIL DIN BIL

HELE ÅRET RUNDT – I ALT SLAGS VEJR

DINITROL CENTER I NÆSTVED

Leder du efter et Dinitrol Center i Næstved? Så er du kommet til det rette sted. Hos Dinitrol Næstved er vi specialister inden for rustbeskyttelse og Dinitrol-undervognsbehandling, og vi tager os gerne af lige netop din bil.

Hvad gør Dinitrol?

Rustbeskyttelse med Dinitrol Varm Voks har mange fordele.

Den nye voks er nemlig klimavenlig, da den indeholder mindre opløsningsmiddel end de traditionelle produkter, der også tilbyder rustbeskyttelse. Af den grund afgiver voksen heller ikke nogen ubehagelig lugt. Ydermere har den varme voks en temperatur på hele 40 grader, og den har derfor en høj indtrængningsevne og har nemmere ved at hærde end for eksempel olie.

Effekten af Dinitrol

Den varme voks sikrer også, at bilens overflade, i stærk modsætning til galvaniserede overflader, er mindre modtagelig over for skader efter stenslag. Galvaniserede overflader er “sprøde” og dermed sarte over for stenslag, da de nemmere udvikler sig til kratere, hvor rusten udvikler sig. Dette undgår man med en rustbeskyttelse med Dinitrol Varm Voks, fordi den giver en mere smidig overflade, der bedre kan modstå stenslag. ​

Dette er den i stand til, da en smidig overflade “lukker såret” hurtigt og dermed forhindrer, at rusten udvikler sig. Her er en ekstra fordel også, at voksen bevæger sig sammen med bilens karosseri.

Kontakt vores Dinitrol Center og hør mere om Dinitrol

Hvis du vil have en fordelagtig rustbeskyttelse til din bil i Næstved eller omegn, så er du velkommen til at ringe til vores Dinitrol Center på telefon 55 76 09 61 eller skrive til os på mail@dinitrol-naestved.dk.​

Processen omkring en Dinitrol-behandling

Når vi udfører en Dinitrol-undervognsbehandling, kommer din bil igennem en nøje planlagt proces.

FØR BEHANDLINGEN

Først bestemmer vi ud fra din specifikke bilmodel det sprøjteskema, som vi skal arbejde efter. Så afmonterer vi beklædninger, dæk-plader, inderskærme og så videre, inden vi borer de nødvendige huller.

​Når ovenstående er overstået, bruger vi højtryksrens med varmt vand for at fjerne salt og skidt fra undervognen. Løs belægning som PVC og rustflager skrabes meget forsigtigt af, og vognens bund bliver inspiceret for eventuelle rustangreb. Efter denne inspektion sættes bilen til at tørre, så den er klar til en Dinitrol-undervognsbehandling.

​VORES PROCES VED EN DINITROL-BEHANDLING

Når bilen er tør, starter Dinitrol-behandlingen. Først bruger vi et fugtfortrængende og penetrerende produkt til at behandle med. Herefter benytter vi et slidlagsprodukt til at dække rustbeskyttelsen, og dette virker samtidig lyddæmpende. Efter endt behandling genmonteres diverse beklædninger, dæk-plader, inderskærme og så videre. Dernæst forsegler vi forsigtigt alle huller.

Afsluttende klargør vi bilen og vasker den, inden den leveres til dig. Dernæst er behandlingen overstået, og din bil er klar til at modstå rustangreb.

​Giv os et kald på telefon 55 76 09 61 eller skriv en e-mail til mail@dinitrol-naestved.dk, hvis din bil har brug for en Dinitrol-undervognsbehandling til at holde rusten på afstand. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Vores proces ved en Dinitrol behandling

Når bilen er tør, starter Dinitrol behandlingen. Først bruger vi et fugtfortrængende og penetrerende produkt til at behandle med. Herefter benytter vi et slidlagsprodukt til at dække rustbeskyttelsen, og dette virker samtidig lyddæmpende. Efter endt behandling genmonteres diverse beklædninger, dæk-plader, inderskærme og så videre. Dernæst forsegler vi forsigtigt alle huller.

Afsluttende klargør vi bilen og vasker den, inden den leveres til dig. Dernæst er behandlingen overstået, og din bil er klar til at modstå rustangreb.

​Giv os et kald på telefon 55 76 09 61 eller skriv en mail til mail@dinitrol-naestved.dk, hvis din bil har brug for en Dinitrol behandling til at holde rusten på afstand.

Du kan også udfylde vores kontaktformular

Hvad koster Dinitrol-behandling?

Vi tilbyder en god pris på en Dinitrol-behandling i forhold til, hvad behandlingen kan gøre for din bil. Hvor meget behandlingen koster afhænger af din bil, og du er således velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Din tryghed – vores metoder anbefales af FDM

En professionelt Dinitrol-rustbeskyttet bil holder længere, giver færre værkstedsregninger og en bedre pris ved salg! Vi er underlagt Teknologisk Instituts Kontrolordning, som omfatter kontrol af tilfældigt udvalgte biler flere gange årligt, og vores metoder anbefales af FDM.

​Vi vejleder dig med hensyn til, hvilken behandlingstype der vil være optimal for netop din bil. I nogle tilfælde kan et rusteftersyn være løsningen, inden den endelige beslutning kan træffes vedrørende behandlingsform.

Beslutter du dig for en Dinitrol rustbeskyttelse, vil du efter endt behandling modtage et certifikat som dokumentation for behandlingen. ​

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, kan du få op til 15 års rustgaranti på din bil. ​Ring til os på 55 76 09 61 og hør mere.

Rådgivning om Dinitrol-undervognsbehandling fra dit Dinitrol Center

Vi vejleder og rådgiver dig med hensyn til, hvilken behandlingstype der vil være den mest optimale for lige netop din bil.

I nogle tilfælde kan et rusteftersyn være den rette løsning, inden den endelige beslutning kan træffes vedrørende behandlingsform.

Alt efter bilens alder og stand har vi en behandlingstype til netop din bil:

• Dobbeltbehandling

Beregnet for nye eller nyere biler, som ikke tidligere har fået en DINITROL behandling.

• Efterbehandling

Beregnet for biler, som tidligere har fået en DINITROL dobbelt- eller specialbehandling, indenfor en toårig periode.

• Specialbehandling

Til biler med fremskredne rustangreb (ikke gennemtæringer), blandt andet i samlinger, i vognbunden og lignende steder.

Montering af inderskærme

Der er undertiden behov for montering af heldækkende inderskærme i de bagerste hjulkasser.

​Inderskærme er et godt supplement til en effektiv rustbeskyttelse, idet de forhindrer, at snavs og vejsalt lejrer sig i krogene. Montering af inderskærme er i høj grad livsforlængende for din bil, og så er de ovenikøbet støjdæmpende.

Derfor anbefaler vi, at man får eftermonteret et sæt. Et sæt inderskærme koster kr. 1.750.- inkl. moms og montering. Monteringen kan klares, mens du venter.

Skulle der være spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 55 76 09 61.

 • GOD SERVICE!

  Jeg har fået ordnet min bil flere gange hos DCN og især deres rusttjek er noget jeg vil anbefale til andre.
  Julie Hartmann
 • Kanon god samarbejdspartner

  De er altid smilende og glade når de kommer og henter biler for os,
  hos Niels Petersen Automobiler.

  Der er ikke en finger at sætte på deres arbejde!

  Mikael Christensen


Brolæggervænget 4
4700
Næstved

Rutevejledning


ÅBNINGSTIDER

Man - Tors: 7.30 - 16.00
Fre: 7.30 - 14.00