Vi sørger for beskyttelse til din bil

hele året rundt - i alt slags vejr

dinitrol-naestveddinitrol-naestved

Behandling ved Dinitrol

Hvad gør dinitrol?

​​Rustbeskyttelse med Dinitrol Varm Voks har mange fordele

En rustbeskyttelse ved Dinitrol har flere fordele. Den nye voks er nemlig klimavenlig, da den indeholder mindre opløsningsmiddel end de traditionelle produkter, der også tilbyder rustbeskyttelse. Af den grund afgiver voksen heller ikke nogen ubehagelig lugt. Ydermere har den varme voks en temperatur på hele 40 grader, og den har derfor en høj indtrængningsevne og har nemmere ved at hærde end for eksempel olie.


​​Effekten af Dinitrol rustbeskyttelse

Den varme voks sikrer også, at bilens overflade, i stærk modsætning til galvaniserede overflader, er mindre modtagelig over for skader efter stenslag. Galvaniserede overflader er “sprøde” og dermed sarte over for stenslag, da de nemmere udvikler sig til kratere, hvor rusten udvikler sig. Dette undgår man med en rustbeskyttelse med Dinitrol Varm Voks, fordi den giver en mere smidig overflade, der bedre kan modstå stenslag.

Dette er den i stand til, da en smidig overflade “lukker såret” hurtigt og dermed forhindrer, at rusten udvikler sig. Her er en ekstra fordel også, at voksen bevæger sig sammen med bilens karosseri.

Kontakt os og hør mere

Hvis du vil have en fordelagtig rustbeskyttelse til din bil i Næstved eller omegn, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 55 76 09 61 eller skrive til os på mail@dinitrol-naestved.dk.​

Processen

Når vi udfører en Dinitrol behandling, kommer din bil igennem en nøje planlagt proces.

Før behandlingen

Først bestemmer vi ud fra din specifikke bilmodel det sprøjteskema, som vi skal arbejde efter. Så afmonterer vi beklædninger, dæk-plader, inderskærme og så videre, inden vi borer de nødvendige huller.

​Når ovenstående er overstået, bruger vi højtryksrens med varmt vand for at fjerne salt og skidt fra undervognen. Løs belægning som PVC og rustflager skrabes meget forsigtigt af, og vognens bund bliver inspiceret for eventuelle rustangreb. Efter denne inspektion sættes bilen til at tørre, så den er klar til en Dinitrol behandling.

 

Vores proces ved en Dinitrol behandling

Når bilen er tør, starter Dinitrol behandlingen. Først bruger vi et fugtfortrængende og penetrerende produkt til at behandle med. Herefter benytter vi et slidlagsprodukt til at dække rustbeskyttelsen, og dette virker samtidig lyddæmpende. Efter endt behandling genmonteres diverse beklædninger, dæk-plader, inderskærme og så videre. Dernæst forsegler vi forsigtigt alle huller.

Afsluttende klargør vi bilen og vasker den, inden den leveres til dig. Dernæst er behandlingen overstået, og din bil er klar til at modstå rustangreb.

​Giv os et kald på telefon 55 76 09 61 eller skriv en mail til mail@dinitrol-naestved.dk, hvis din bil har brug for en Dinitrol behandling til at holde rusten på afstand. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Tryghed

En professionelt DINITROL rustbeskyttet bil holder længere, giver færre værkstedsregninger, og en bedre pris ved salg! Vi er underlagt Teknologisk Instituts Kontrolordning, som omfatter kontrol af tilfældigt udvalgte biler flere gange årligt, og vore metoder anbefales af FDM.

Vi vejleder dig med hensyn til hvilken behandlingstype der vil være optimal for netop din bil. I nogle tilfælde kan et rusteftersyn være løsningen inden den endelige beslutning kan træffes vedrørende behandlingsform.

Beslutter du dig for en DINITROL rustbeskyttelse vil du efter endt behandling modtage et certifikat som dokumentation for behandlingen.

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, kan du få op til 15 års rustgaranti på din bil.​ Ring til os på 55 76 09 61 og hør mere.

​Råd & vejledning

En professionelt DINITROL rustbeskyttet bil holder længere, giver færre værkstedsregninger, og en bedre pris ved salg!

Vi er underlagt Teknologisk Instituts Kontrolordning, som omfatter kontrol af tilfældigt udvalgte biler flere gange årligt, og vore metoder anbefales af FDM.

Vi vejleder dig med hensyn til hvilken behandlingstype der vil være optimal for netop din bil. I nogle tilfælde kan et rusteftersyn være løsningen inden den endelige beslutning kan træffes vedrørende behandlingsform.

​​Alt efter bilens alder og stand har vi en behandlingstype til netop din bil:

• Dobbeltbehandling

Beregnet for nye eller nyere biler, som ikke tidligere har fået en DINITROL behandling.

• Efterbehandling

Beregnet for biler, som tidligere har fået en DINITROL dobbelt- eller specialbehandling, indenfor en toårig periode.

• Specialbehandling

Til biler med fremskredne rustangreb (ikke gennemtæringer), bl.a. i samlinger, i vognbunden o.l.

Inderskærme

​Der er undertiden behov for montering af heldækkende inderskærme i de bagerste hjulkasser.

Inderskærme er et godt supplement til en effektiv rustbeskyttelse, idet de forhindrer at snavs og vejsalt lejrer sig i krogene. Montering af inderskærme er i høj grad livsforlængende for din bil, og så er de oven i købet støjdæmpende.

Derfor anbefaler vi, at man får eftermonteret et sæt. Et sæt inderskærme koster kr. 1.750.- inkl. moms og montering. Monteringen kan klares mens du venter.

Skulle der være spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 55 76 09 61.